Recepten overzicht


Overheerlijke Broccoli soep

De broccolisoep is heel makkelijk te maken. Het is een kwestie van alle ingredienten bij elkaar in een pan gooien, water aan de kook brengen, en wachten. Super simpel voor een Zondagavond!

Lees meer!

Geroosterde Broccoli met kabeljauw

Een lekker snel te bereiden broccoli recept met kabeljauw. Als je houdt van kabeljauw en fan bent van broccoli, is dit een perfect recept voor jou! Dit gerecht is te bereiden in 35 minuten, waarvan het 20 minuten in de oven moet.

Lees meer!

Hartige taart met broccoli

De hartige taart met broccoli en bloemkool is een heel lekker en redelijk simpel gerecht. Het is heel makkelijk te bereiden, en het moet best lang in de oven. Perfect voor lekker luie zondagen. Het is een kwestie van optijd beginnen met bereiden, de oven in, en lekker uitrusten.

Lees meer!

Pasta met kip en broccoli

Pasta met kip en broccoli is een heerlijk comfort food gerecht. Het is bovendien heel makkelijk te maken, en ook heel gezond. Je bent ongeveer 20 min bezig met het klaarmaken, dus jensteekt er weinig moeite in om een heerlijk maal op tafel te zetten.

Lees meer!

Mac 'n cheese met broccoli

Mac 'n cheese met broccoli is een lekkere variatie op normale mac 'n cheese. In deze versie zit meer groente, en de smaak en textuur is wat diverser. Ook is deze variatie gemakkelijk te maken, is snel klaar en het is een goede manier om uw kinderen te introduceren aan de bijzondere smaak van broccoli.

Lees meer!

Broccoli schotel

Een zeer goede maar weinig gebruikte manier om van broccoli te genieten is broccoli schotel maken. Zoals hieronder kan je de bereiding vinden die makkelijk en lekker is. Broccoli schotel word vaak gemaakt en het is altijd lekker voor als avond gerecht. En het is een andere manier om broccoli te eten. Zoals jullie weten past broccoli bij veel recepten en vooral bij aardappel en vlees.

Lees meer!

Broccoli koken

De groente broccoli is een familie lid van de bloemkool. De broccoli is een van de gezondste groentes die er is, onder meer bevat het van alle groenten het meeste glucosinolaten. Wat glucosinolaten in feite doen is het beschermen van je lichaam tegen de aanmaak van kanker verwekkende stoffen. Ook wordt door deze stof de eiwitproductie van je lichaam hoger. Kortom een onmisbare groente in een goed en gezond dieet.

Lees meer!

Klik op de nummers om tussen de pagina's met recepten te navigeren.