Disclaimer


De website eigenaar geeft u toegang tot broccolirecepten.nl en publiceert hier afbeeldingen, teksten, recepten en materialen die zijn aangeleverd door De website eigenaar en derden. De website eigenaar heeft het recht om ten alle tijden de inhoud te verwijderen of aan te passen, zonder u daarover mede te hoeven delen. Alle informatie die op broccolirecepten.nl wordt vermeld is vrijblijvend, en niet bedoeld om een concrete overeenkomst te sluiten.
Alle recepten op broccolirecepten.nl zijn aangeboden zonder garantie op juistheid. Alle materialen als teksten, afbeeldingen en recepten kunnen ten alle tijden gewijzigd worden zonder mededeling voorafgaand van de website eigenaar.
Alle rechten van intellectuele eigendom van de inhoud van broccolirecepten.nl zijn van de website eigenaar. Verspreiden, kopiëren en elk ander gebruik van de inhoud van broccolirecepten.nl is zonder schriftelijke toestemming van de website eigenaar niet toegestaan. Indien er verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal, is het niet toegestaan afbeeldingen, video’s, interactieve applicaties of webpagina’s van broccolirecepten.nl op te nemen via een inline link of in een frameset op een andere webpagina te verwerken.
Deze disclaimer kan ten alle tijden worden gewijzigd zonder mededeling voorafgaand van de website eigenaar.

Social Media